THE TEAM NEEDS THE SUPPORT OF THE FANS BEHIND THEM

Johor Darul Ta’zim Football Club (JDT) will be playing five matches similar to final matches, 4 leagues and 1 FA Cup match. As everyone is aware, JDT is giving their all but have lost the offensive power since losing two foreign players.

This is the time for us to win maximum points so when the transfer window opens in May, we will have a stronger team and have a better chance in the league and FA Cup. Thats why these matches are similar to finals.

The fans need to be behind the team and fully support them for the next five matches. The team really needs all the fans support.

Alistair Edwards, Johor Darul Ta’zim Football Club Technical Director

Hidup Johor Demi Johor
#HarimauSelatan
#SouthernTigers
#PermataSelatan
#JewelOfTheSouth
#JDTuntukSemua
#JDTforAll

PASUKAN MEMERLUKAN SOKONGAN PARA PENYOKONG DAN SENTIASA BERADA DI BELAKANG PASUKAN

Kita ada lima perlawanan yang ibarat seperti perlawanan akhir, iaitu empat perlawanan Liga Super dan satu perlawanan Piala FA. Semua sedia maklum bahawa Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim (JDT) telah berikan sepenuhnya tetapi kami kekurangan ketajaman di bahagian serangan sejak kami kehilangan dua pemain luar negara.

Tetapi inilah masanya untuk mendapatkan mata maksimum dalam setiap perlawanan supaya apabila jendela perpindahan dibuka pada bulan Mei, kami akan memiliki pasukan yang kuat dan mempunyai peluang yang baik dalam liga super dan juga Piala FA. Ini sebabnya saya katakan ia ibarat lima perlawanan akhir.

Oleh kerana itu, penyokong perlu ada di belakang pasukan dan menyokong mereka sepenuhnya untuk perlawanan ini dan juga lima perlawanan seterusnya. Pasukan sangat memerlukan penyokong-penyokong untuk kesemua perlawanan.

Alistair Edwards, Pengarah Teknikal Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim

[related_post themes="flat" id="108522"]